Nouveau Riche Music Blog


Jebroer geeft plankgas met ‘Hoesten als bejaarden’
april 3, 2014, 16:03
Filed under: Blog

Vandaag verschijnt ‘Hoesten als bejaarden’, de nieuwe single van Jebroer. Het nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz en is een samenwerking met Mr. Polska, Skinto en Ronnie Flex. De single is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is te zien via het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

De afgelopen maanden tourde Jebroer langs popzalen, radio en televisie in Nederland en België en bracht hij zijn nieuwe repertoire ten gehore. Aanleiding hiervoor vormt de release van zijn debuutalbum ‘Gouden Tranen’ wat 7 februari verscheen. Dat de tour nog niet ten einde is, onderstreept Jebroer met de release van een nieuwe single.

Op ´Hoesten als bejaarden´ werkt Jebroer samen met Mr. Polska, Skinto en Ronnie Flex. De coupletten van Jebroer en Mr. Polska staan zoals vertrouwd bol van het ´sneuvelen´ en worden ondersteund door het absurde refrein van Ronnie Flex en de raggamuffin van Skinto. Producer Boaz van de Beatz levert met ´Hoesten als bejaarden´ een clubbanger af in lijn van eerdere hits als ´Allermooiste Feestje´, ´Nooit meer slapen´ en ´Allemaal Lichten´.

De bijbehorende videoclip is gemaakt door OpslaanAls in samenwerking met Fitzroy en laat zien hoe drie crews het tegen elkaar opnemen in een spectaculaire straatrace met opvallende gejackte waggies. Hoe de race afloopt, zal de komende weken duidelijk worden via de twitterpagina’s van @Jebroer @MrPolska en @Skintooo.

Jebroer’s single ´Hoesten als bejaarden’ is vanaf vandaag verkrijgbaar en te beluisteren via Spotify.

Artwork hoesten.jpg

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: