Nouveau Riche Music Blog


Mr.Polska wint ‘Best male’ bij XITE Awards 2014
maart 14, 2014, 12:00
Filed under: Blog | Tags: , , , ,

Mr. Polska heeft gisteren de XITE Award in de categorie ‘Best Male’ gewonnen. Nouveau Riche Music’s artiesten Mr. Polska en Jebroer waren dit jaar genomineerd voor een XITE Award in de categorieën ‘Best Male’ en ‘Best Hiphop’. Het publiek kon haar stem uitbrengen via de website van de muziekzender.

Mr. Polska nam op donderdagavond is een afgeladen Club AIR te Amsterdam de award voor beste mannelijke act van 2014 in ontvangst. In de categorie ‘Best male’ liet hij collega artiesten Nielson, Gers Pardoel en Mr.Probz achter zich. Zijn labelgenoot Jebroer wist zijn nominatie (‘Best Hiphop’) helaas niet te verzilveren, maar verzorgde desalniettemin een energiek optreden tijdens de awardshow.
Voorafgaand aan de uitreikingen waren Mr. Polska en Jebroer tafelgast bij De Wereld Draait Door waar zij spraken over het belang en de toegevoegde waarde van een goede videoclip.

De XITE Awards vonden dit jaar voor de tweede keer plaats. XITE bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziektelevisiezender van Nederland. XITE werkt nauw samen met alle grote platenmaatschappijen en maakt daarnaast eigen programma’s zoals het dagelijkse programma Daily Noise, waarin presentator Sol Wortelboer en VJ Ingrid Jansen artiesten ontvangen.

1939667_736625569705597_1598244614_n

Mr. Polska heeft een XITE Award in de categorie ‘Best Male’ gewonnen.

 

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: