Nouveau Riche Music Blog


Anaconda, Een Mens, Het Leger Van Jebroer Tour, AOII op bol.com & méér
november 27, 2013, 16:27
Filed under: Blog

Stepherd – ‘Anaconda’ (prod. Boaz v/d Beatz)ANACONDA

Gisteren verscheen ‘Anaconda’, de nieuwe single van Stepherd. Het nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz en is afkomstig van de onlangs verschenen labelcompilatie ‘Alziend Oor II’. De bijbehorende videoclip is vanaf nu te zien op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music.

Stepherd is een van de nieuwe signees op Nouveau Riche Music die op 15 november werd geïntroduceerd door middel van de labelcompilatie en een live showcase tijdens muziekconferentie Buma Rotterdam Beats. De Amsterdammer brengt zijn tweede videoclip bij het nieuwe verzamelalbum uit. Na ‘Gat in de vloer’ levert hij met ‘Anaconda’ een nieuwe clubtrack af. Producer Boaz van de Beatz maakte voor het nummer een combinatie van trap, bubbeling en hiphop. Firma Daan & Laan visualiseerde deze mengelmoes van stijlen in de bijbehorende videoclip.

“Ik vind het master dat ‘Anaconda’ nu eindelijk uitkomt. Deze track is al een hele tijd geleden gemaakt en we bleven telkens het gevoel houden dat hij beter kon. Boaz heeft dus forever gesleuteld aan het nummer, maar nu is iedereen echt tevreden met het resultaat. Ik krijg ook goede feedback op de track in recensies over het nieuwe album, bij de radio en tijdens liveshows. Sowieso, ik ben heel trots op mijn Anaconda.”, aldus Stepherd.

´Anaconda´ van Stepherd is verkrijgbaar via iTunes en Spotify. De bijbehorende videoclip is uiteraard hier te zien!

Jebroer – ‘Een Mens’ (prod. Boaz v/d Beatz)

maandag verscheen ‘Een mens’, de nieuwe videoclip van Jebroer. Het nummer is geproduceerd door Boaz van de Beatz en is afkomstig van zijn eerder verschenen ‘Broederschap EP’. De bijbehorende videoclip is vanaf nu te zien op het YouTube kanaal van Nouveau Riche Music. De video bestaat uit livebeelden van de afgelopen jaren. In 2014 gaat Jebroer op tournee langs diverse poppodia.

Nadat Jebroer in oktober zijn ´Broederschap EP´ uitbracht, werd zijn single ´Omlaag’ opgepikt door diverse stations en bekroonde 3FM hem tot ‘Serious Talent’. De persoonlijke kant die Jebroer laat horen op de EP komt ook terug in het nummer ´Een mens´. De bijbehorende videoclip bestaat uit backstage -en onstage beelden van shows van de afgelopen jaren en ademt de sfeer van het touren.

“Ik ben op dit moment druk met het afronden van mijn debuutalbum. De release staat gepland voor het eerste kwartaal van 2014 en vanaf februari ga ik op tour. We spelen meer dan twintig shows in Nederland en België en het belooft helemaal los te gaan. Op Noorderslag sta ik ook met deze show en daar kunnen de mensen dus al een voorproefje krijgen.”,  aldus Jebroer.

´Een mens´ van Jebroer’s ‘Broederschap EP’ is verkrijgbaar via iTunes en Spotify. De bijbehorende videoclip is uiteraard hier te bekijken!

Het Leger Van Jebroer Tour

Jebroer gaat touren! ‘Het Leger Van Jebroer Tour’ komt naar je toe! Er staat een flinke lijst met optredens voor de Leidse rapper. Jebroer timmert namelijk flink door aan de weg: Meerdere State Awards op zak, de uitverkiezing tot 3FM Serious Talent, een nominatie voor 3voor12 song van het jaar, een spot on Noorderslag en vele shows in Nederland, België en Spanje. Verder komt in januari zijn debuutalbum uit.

De kans dat de ‘Leger van Jebroer Tour’ in februari, maart of april 2014 ook bij jou in de buurt komt is aanzienlijk. De volgende data staan namelijk op de agenda:

1 februari: Tivoli de Helling, Utrecht
7 februari: Metropool, Hengelo
8 februari: 013, Tilburg
14 februari: Effenaar, Eindhoven
15 februari: De Peppel, Zeist
21 februari: Paradiso, Amsterdam
22 februari Paard van Troje, Den Haag
28 februari: Patronaat, Haarlem
1 maart: Luxor Live, Arnhem
2 maart: Trix, Antwerpen
7 maart: Simplon, Groningen
8 maart: Iduna, Drachten
14 maart: Hedon, Zwolle
15 maart: Underground, Lelystad
21 maart: Bibelot, Dordrecht
22 maart: Manifesto, Hoorn
28 maart: Perron 55, Venlo
29 maart: Oloroso, Leiden
4 april: Gebouw T, Bergen op Zoom
5 april: JOC, Ieper (België)
18 april: Nijdrop, Nijdrop (België)
19 april: De Casino, Sint-Niklaas (België)

Voor kaarten en meer informatie check de tourpagina op Jebroer’s Facebook

Boaz van de Beatz op de tracklist nieuwe EA NBA game

De Electronic Arts game NBA staat mede bekend om zijn altijd goede muziek. De tracklist van de nieuwe NBA game is bekend en niemand minder dan Boaz van de Beatz doet mee! Tijdens een virtueel potje basketbal kan je voortaan genieten van: Diplo – Crown feat. Boaz van de Beatz & Mike.

Alziend Oor II op bol.comBol

Alziend Oor II is niet zomaar een cd’tje, het is een verzameling van het beste werk op Boaz van de Beatz zijn harde schijf. Deze verzamelcompilatie is vanaf nu overal verkrijgbaar. Je luistert’m op Spotify en koopt’m digitaal op iTunes. Goed nieuws vant vanaf nu kan je ook een fysiek exemplaar bemachtigen op bol.com. Leuk voor de feestdagen!!

Agenda

Deze week:

Vr. 29-11-2013          Mr. Polksa @ 5 YEARS OF FRAICHE : day 1           Fraiche Vaals
Za. 30-11-2013          Mr. Polska @ Utgaanscentrum Dieka                       Markelo
Za. 30-11-2013         Jebroer @ Turn Up! Ladies Edition                            Leiden

Blijf ook de gehele agenda op Facebook in de gaten houden.

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: