Nouveau Riche Music Blog


Nieuwe Winnaar Zomer Actie 2013, Broederschap EP, Figuratie, Btje Vliegen Tog en meer
augustus 14, 2013, 19:22
Filed under: Blog

GROTE ZOMER ACTIE 2013
Deze week hebben we weer een winnaar. Joost Klein, gefeliciteerd jou filmpje is de fan video van de week geworden. Er word per mail contact opgenomen, zodat jij kan laten weten bij welk optreden van Jebroer of Mr. Polska jij bij wilt zijn samen met een vriend of vriendin. Joost heeft zijn eigen versie van “Mr. Polska – Hausa Wausa” gemaakt. Bekijk hieronder het fimpje.

Wil jij samen met een vriend of vriendin maar een optreden van Mr. Polska of Jebroer naar keuze? Maak dan nu jouw gekste, stomste, leukste, wildste, gesneuvelde, mooiste filmpje! Dat mag van alles zijn: Ben je bijvoorbeeld naar een optreden geweest en maak je een mooie compilatie. Stuur het ons op. Maar je mag natuurlijk ook je eigen videoclip-versie maken van bijvoorbeeld “VlammenAllemaal LichtenHausa WausaBrommer” of een andere toffe Nouveau Riche track!

Load je filmpje op via YouTube, stuur de link met jou gegevens (Naam, email, leeftijd) naar Actie.NouveauRicheMusic@gmail.com . Vergeet vooral niet te vermelden waarom jouw video de “fan video van de week” moet worden.
LET OP: Wekelijks word er één winnaar bekend gemaakt! De actie duurt de gehele zomer.

NEWS
Jebroer heeft gisteren de titel van zijn aankomende EP betekend gemaakt. “Broederschap EP” zal na de zomer het daglicht zien, binnenkort meer info hierover dus blijf onze facebook in de gaten houden.
Mr. Polska is bijna ten einde aan zijn zomer Vlammen tour door Spanje, Portugal, Bulgarije en Nederland/België.  Zondag 18 Augustus zal Mr. Polska voor de laatste keer deze zomer Disco Bumpers op zijn kop zetten en dinsdag 20 Augustus voor de laatste keer Arena Blanes. Check onze agenda voor alle shows want we gaan gewoon door met feesten.  Iedereen bedankt voor het stemmen want Kid de Blits staat in de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland, 20 September 2013 in De Kroepoek Fabriek te Vlaardingen. Zaterdag schiet Kid de Blits zijn videoclip, wil jij meedoen check dan nu zijn Facebook page.

image_4
SHOWS
Het was weer een gekke week met wilde shows. Afgelopen zaterdag 10 Augutus stond Jebroer op een uitverkocht Appelsap. Heel het Oosterpark in Amsterdam stond vol, hits als Brommer, Allemaal Lichten kwamen voorbij en het publiek ging mee uit volle borst, en elk gat in de lucht werd gedicht door springende mensen en Jebroer werd zelf letterlijk op handen gedragen.

image_8
Die zelfde dag stond Boaz van de Beatz als afsluiter op het Boothstock festival in het Zuiderpark van Rotterdam. Één uur lang trakteerde Boaz van de Beatz het publiek op zijn nieuwste producties, natuurlijk kwamen de hits als 99 Lights en Crown voorbij. Na afloop voegde Boaz er aan toe “Ik vind het mooi als ik mensen zie genieten van mijn muziek, daar doe ik het voor”. Mr. Polska stond zoals jullie gewend zijn samen met Leo en Ciro op twee festivals in BelgIë. De eerste festival was het Wilrock festival, daarna was het door racen naar de grens van Frankrijk want Zulzeeke stond weer een feest tent vol met sneuvellaars te wachten op een gezellige wildernis! Om het af te maken stond Mr. Polska zondag 11 augustus op een uitverkocht feest van SLAM!FM. Blijf onze agenda op facebook in de gaten houden voor meer shows.

slamfm
Muziek & Videoclips
“Btje Vliegen Tog” van Jebroer is over de 1 miljoen views heen! Jullie Hooligans zijn geweldig!  Allemaal Lichten van Jebroer en Vlammen van Mr.Polska gaan lekker op Spotify, checken en luisteren dus! Heb je de Nouveau Riche Music soundcloud al gecheckt, daar vind je alle tracks en meer!  Blijf onze Youtube pagina in de gaten houden voor de nieuwe videoclips uit het Nouveau Riche kamp.  Bekijk hieronder “Jebroer – Btje Vliegen Tog (Prod Boaz v/d Beatz)”.

PICTURES 
Zoals jullie zien hebben we het weer héérlijk gehad! Leuke foto? Share met ons op Instagram, twitter en facebook.

collage 14-08-2013

Agenda

Blijf onze agenda op facebook in de gaten houden

Vr. 16-08-2013 Mr. Polska @ MeerLive HOOFDDORP

Za. 17-08-2013 Mr. Polska @ Bill’s Bar MARKELO

Zo. 18-08-2013 Mr. Polska @ Bumpers Disco LLORET / SPAIN

Di. 20-08-2013 Mr. Polska @ Arena Disco (Spain) BLANES / SPAIN

Vr. 23-08-2013 Mr. Polska @ VivaLola – Sint-Niklaas SINT NIKLAAS / BELGIUM

Za. 24-08-2013 Mr. Polska @ Boerenrock KORTENAKEN / BELGIUM

Zo. 25-08-2013 Jebroer @ ZomjerJam LEIDEN

Za. 31-08-2013 Jebroer @ AMNESIA De Kelder HANK

Vr. 06-09-2013 Mr. Polska @ Volksfeest Havelte HAVELTE

Za. 14-09-2013 Jebroer @ Club Soda AVELGEM / BELGIUM

Za. 14-09-2013 Mr. Polska @ Brielle Beatz BRIELLE

Za. 21-09-2013 Mr. Polska @ MFC De Kreek KERKDRIEL

Di. 15-10-2013 Mr. Polska @ GlobeHouse The level ARNHEM

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: